Glas en Ramen

Uw partner met helder zicht op het werk

Verdien snel uw nieuwe ramen terug
dankzij hoge isolatiewaarde

Wilt u uw woning beter isoleren door HR++ glas te laten plaatsen dan is dat mogelijk. Als uw huidige kozijnen hiervoor geschikt zijn is het zelfs mogelijk te kiezen voor het nog beter isolerende triple HR+++ glas dan kan NL Glas & Montage dat ook leveren. Mochten de kozijnen aan vervanging toe zijn dan kan dat ook direct meegenomen worden.

 

Isoleren met subsidie

Door het laten plaatsen van beter isolerend glas zult u besparen op uw energierekening en bovendien verhoogt het uw wooncomfort.

Voert u naast deze energiebesparende maatregel nóg een andere energiebesparende maatregel aan uw woning uit dan komt u mogelijk in aanmerking voor de SEEH-subsidie in aanmerking. Dit is een subsidie van de overheid die in het leven geroepen is om verduurzaming aan woningen te stimuleren.

Kiest u bijvoorbeeld voor het laten plaatsen van HR+++ glas in combinatie met nieuwe isolerende kozijnen dan loopt die subsidie op dit moment al op naar € 150,- per m2.

Informatie over deze subsidieregeling vindt u op de website van de overheid, www.rvo.nl. Bij het laten plaatsen van HR++ of HR+++ glas in een woning die ouder is dan 2 jaar betaalt u overigens het lage btw-tarief van 9% voor de arbeidsuren, op het materiaal is dat het normale tarief van 21%. 

Topkwaliteit

We werken enkel en alleen met hoge kwaliteit materialen en leveranciers om u zekerheid te bieden van een goed product.

Snelle installatie

Levering en plaatsing kan snel geregeld worden en er zijn op dit moment dus geen lange wachttijden.

100% Tevredenheid

We zijn pas klaar als u helemaal tevreden bent en alles netjes is opgeleverd. Beloofd!

Qua glas zijn er natuurlijk nog veel meer toepassingen mogelijk, denk hierbij aan figuurglas in- en bij de voordeur, een lichtstraat in de woning, een glazen deur of afdak, een douchecabine of een glazen trapleuning of balustrade. NL Glas & Montage kan zelfs uw spiegel op maat leveren.

Kortom, NL Glas & Montage is een klein en flexibel bedrijf dat zijn gemaakte afspraken nakomt en voor het leveren van kwaliteit staat. Levering en plaatsing kan snel geregeld worden en er zijn op dit moment dus geen lange wachttijden. Nick komt graag bij u langs voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Heeft u glasschade?

Nick zal dan zo snel mogelijk bij u langskomen om de reparatie uit te voeren. Is het glas niet direct leverbaar, dan zal hij natuurlijk voor een noodvoorziening zorgen.

Contact opnemen

    favicon
    info@glasenmontage.nl

    Nick Lourens