Houten Kozijnen

Uw partner met helder zicht op het werk

Ook voor al u houten kozijnen en ramen
bent u bij ons aan het juiste adres

Alles wordt naar uw wens voor u op maat gemaakt, of het hierbij nu gaat een nieuw kozijn of meerdere kozijnen, een nieuw draairaam of een nieuwe voordeur maakt daarbij niet uit. Ook zorgt Nick voor de vakkundige reparatie van houtrot of het vervangen van een stijl of onderdorpel, niks is hem te gek. Hout is een natuurlijk materiaal dat in principe jaren meegaat, mits het eens in de zoveel tijd goed onderhouden wordt.

 

Álles is mogelijk met hout

Wat NL Glas & Montage voor wat betreft kunststof en houten kozijnen kan is overigens ook voor schuifpuien mogelijk en ook voor andere timmerwerkzaamheden staat Nick graag voor u klaar.

Overigens kunt u NL Glas & Montage ook voor allerlei soorten kit- en schilderwerkzaamheden inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan het kitten van uw (nieuwe) badkamer of keuken, het afkitten van de plinten van de vloer of het plafond of het kitwerk rondom het glas. Voor wat betreft zowel binnen- als buitenschilderwerk heeft Nick een goede samenwerking met een schildersbedrijf en kan er indien nodig snel geschakeld worden. 

Topkwaliteit

We werken enkel en alleen met hoge kwaliteit materialen en leveranciers om u zekerheid te bieden van een goed product

Snelle installatie

Levering en plaatsing kan snel geregeld worden en er zijn op dit moment dus geen lange wachttijden.

100% Tevredenheid

We zijn pas klaar als u helemaal tevreden bent en alles netjes is opgeleverd. Beloofd!

Kortom, NL Glas & Montage is een klein en flexibel bedrijf dat zijn gemaakte afspraken nakomt en voor het leveren van kwaliteit staat. Levering en plaatsing kan snel geregeld worden en er zijn op dit moment dus geen lange wachttijden. Nick komt graag bij u langs voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Kozijnen vervangen?

Nick komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte op maat te maken.

Contact opnemen

    favicon
    info@glasenmontage.nl

    Nick Lourens